SAMARRETES

TRANSFER

L'estampació transfers es el mètode mes tradicional per poder estampar una imatge en una samarreta, ja sigui blanca o negre. La imatge s'imprimeix en un paper transfer especial, i una vegada produït s'estampa a una planxa industrial especial a mes de 180º. Aquest sistema es perfecte per tirada de poques unitats.

 

Els "amants" de les samarretes personalitzes no nomes poden escollir el text que volen estampar no sols a la banda davantera o posterior, si no que podeu estampar tot allò que vosaltres vulgueu. Per als negocis que volen crear un uniforme laboral, bates, samarretes de treballador, etc...

 

També som especialistes de fer stranfer amb serigrafia, per fer números personalitzats, logos, etc...tot seguit podràs veure un resum del video de demostració.

Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies.  

Tens algun dubte? Escriu-nos...

S'està enviant el formulari...

S'ha detectat un error al servidor.

S'ha rebut el formulari.

* Tots els camps són obligatoris.

CONTACTE

Cerdanyola Impresión S.L.

Santa Marcelina 3 Local 1

08290 Cerdanyola del Vallès (Barcelona)

Tel. 935 806 371

comandes@impressions.cat

 

Horari:

de dilluns a divendres

de 9.30 a 13.30 i 16.30 a 20h

2015 © Copyright Cerdanyola Impresions S.L. All Rights Reserved | Avís Legal | Política de Privacitat | Disseny Web DR Comunicación Online