SAMARRETES

SERIGRAFIA

A Cerdanyola Impressions estem qualificats i preparats per a fer serigrafia tèxtil de fins a 6 colors, per la qual cosa disposem de taller propi de serigrafia. En el nostre afany d'innovar oferim als nostres clients la possibilitat de fer transfers amb tintes de serigrafia (plastisols) i peces d'alta qualitat sense la necessitat de tenir que fer un gran tiratge.

 

El nostre taller està dotat d'una màquina de serigrafia plana semi-automàtica que és idònia per fer adhesius, PVC, metacrilats, aluminis, marcar agendes, etc., amb un acabat dels millors que hi ha avui dia al mercat; mitjançant un fotolit confeccionem una pantalla , la qual filtre la tinta, i així podem crear el treball sol·licitat.

Tens algun dubte? Escriu-nos...

S'està enviant el formulari...

S'ha detectat un error al servidor.

S'ha rebut el formulari.

Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies.  

* Tots els camps són obligatoris.

CONTACTE

Cerdanyola Impresión S.L.

Santa Marcelina 3 Local 1

08290 Cerdanyola del Vallès (Barcelona)

Tel. 935 806 371

comandes@impressions.cat

 

Horari:

de dilluns a divendres

de 9.30 a 13.30 i 16.30 a 20h

2015 © Copyright Cerdanyola Impresions S.L. All Rights Reserved | Avís Legal | Política de Privacitat | Disseny Web DR Comunicación Online