SEGELLS

RECANVIS

No arrisqui la imatge de la seva empresa ni la nostra! Fer servir imitacions fa malbé el seu segell de cautxú i ocasiona substitucions innecessàries, marcatge borrós, colors inestables amb els temps, traspàs del paper i assecat lent.

 

L'ús de les estampetes i tintes originals COLOP allargarà la vida del seu segell. El marcatge serà perfecte i donarà prestigi al seu segell. Colors permanents que perduraran en el paper durant molt de temps.

 

Les tintes utilitzades per Impressions.cat en les estampetes COLOP per a segells automàtics han sigut provades i certificades com a tintes permanents, tintes de prova documentària d'acord amb la DIN (Deutsche Industrie Norm) ISO 14145-2.

Tens algun dubte? Escriu-nos...

S'està enviant el formulari...

S'ha detectat un error al servidor.

S'ha rebut el formulari.

Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies.  

* Tots els camps són obligatoris.

CONTACTE

Cerdanyola Impresión S.L.

Santa Marcelina 3 Local 1

08290 Cerdanyola del Vallès (Barcelona)

Tel. 935 806 371

comandes@impressions.cat

 

Horari:

de dilluns a divendres

de 9.30 a 13.30 i 16.30 a 20h

2015 © Copyright Cerdanyola Impresions S.L. All Rights Reserved | Avís Legal | Política de Privacitat | Disseny Web DR Comunicación Online