SEGELLS

AUTOMÀTICS

Estem especialitzats en la fabricació i venda de segells de cautxú (goma) amb la major rapidesa i facilitat. El nostre catàleg inclou més de 2.000 referències, donat que treballem exclusivament amb els millors fabricants mundials com Colop, Trodat o Reiner.

Tot el procés de fabricació es realitza als nostres tallers. Les comandes es poden servir inclús en 24 hores (servei urgent), donat que tenim un ampli stock permanent.

 

Podem destacar entre d'altres, els segells de cautxú automàtics amb placa de text, datadors, datadors amb placa de text, numeradors automàtics, segells bicolor, coixinets de recanvi original, segells de butxaca, bolígraf amb segells i qualsevol altre element per poder solucionar els problemes de marcatge de la seva empresa.

 

Tanmateix podem destacar les nostres tintes per marcar a tèxtil, cuir, pell, plàstic, fusta, metall, materials artificials no absorbents, per a vidre, fotos, porcellana, goma, pvc, paper, cel·luloide i materials envernissats.

 

Els nostres segells cobreixen qualsevol necessitat!

Visiti la nostra botiga on-line i faci ara mateix la seva comanda.

Tens algun dubte? Escriu-nos...

S'està enviant el formulari...

S'ha detectat un error al servidor.

S'ha rebut el formulari.

Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies.  

* Tots els camps són obligatoris.

CONTACTE

Cerdanyola Impresión S.L.

Santa Marcelina 3 Local 1

08290 Cerdanyola del Vallès (Barcelona)

Tel. 935 806 371

comandes@impressions.cat

 

Horari:

de dilluns a divendres

de 9.30 a 13.30 i 16.30 a 20h

2015 © Copyright Cerdanyola Impresions S.L. All Rights Reserved | Avís Legal | Política de Privacitat | Disseny Web DR Comunicación Online