VEHICLES

ROTULACIÓ

La retolació de vehicles es realitza mitjançant la instil·lació d'adhesius vinils de tall o bé impresos, que ens permeten crear formes i dissenys. Podem utilitzar qualsevol tipus de lletra, podem creant efectes decoratius espectaculars, com per exemple, impressions digitals de fotografies i efectes de colors.

 

Disposem de diferents tipus de plotters per realitzar tall de vinil, impressió digital en vinil per injecció de tinta i per transferència tèrmica. Retolem: Turismes, furgonetes comercials, camions de distribució i tràilers de totes les mides.

 

Els materials utilitzats en les retolacions dels vehicles són de la màxima qualitat i garantia, estan preparats per aguantar les condicions climatològiques més adverses. La permanència de la retolació en determinats condicions pot superar la vida útil del vehicle rotulat.

Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies.  

Tens algun dubte? Escriu-nos...

S'està enviant el formulari...

S'ha detectat un error al servidor.

S'ha rebut el formulari.

* Tots els camps són obligatoris.

CONTACTE

Cerdanyola Impresión S.L.

Santa Marcelina 3 Local 1

08290 Cerdanyola del Vallès (Barcelona)

Tel. 935 806 371

comandes@impressions.cat

 

Horari:

de dilluns a divendres

de 9.30 a 13.30 i 16.30 a 20h

2015 © Copyright Cerdanyola Impresions S.L. All Rights Reserved | Avís Legal | Política de Privacitat | Disseny Web DR Comunicación Online