PLASTIFICATS

FUNDES

¡Plastificar és una gran manera de proporcionar l'acabat perfecte als documents impresos!

 

Les fundes estan disponibles en una àmplia varietat de formats, des de la mida de carnet 55x85mm fins als formats més utilitzats A4 i A3, ho fem al moment (5 min.)

 

El gruix de les fundes es mesuren en micres (1 micra = 1/1000 d'un mil·límetre), 80, 100, 125, 175, 200 micres per cara

 

A major gruix del gramatge major protecció del document. Per als documents petits se sol utilitzar gramatges més alts, i com més gran és el document va disminuint.

 

L'acabat més utilitzat en fundes de plastificar és el de brillantor, que proporciona un acabat extremadament versàtil, convenient per a la majoria de documents. També estan disponibles en acabat mat, ideal per a aplicacions com ara menús, senyals externs que proporciona un acabat professional, encara que menys re-flectant, pel que són més fàcils de llegir.

Tens algun dubte? Escriu-nos...

S'està enviant el formulari...

S'ha detectat un error al servidor.

S'ha rebut el formulari.

Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies.  

* Tots els camps són obligatoris.

CONTACTE

Cerdanyola Impresión S.L.

Santa Marcelina 3 Local 1

08290 Cerdanyola del Vallès (Barcelona)

Tel. 935 806 371

comandes@impressions.cat

 

Horari:

de dilluns a divendres

de 9.30 a 13.30 i 16.30 a 20h

2015 © Copyright Cerdanyola Impresions S.L. All Rights Reserved | Avís Legal | Política de Privacitat | Disseny Web DR Comunicación Online