ACABATS

LAMINAT DE POLIPROPILÈ

La protecció de la cartellera publicitària és una part important de la seva producció encaminada a aconseguir que les gràfiques romanguin el major temps possible sense patir cap alteració.

 

La protecció més utilitzada en el camp de les Arts Gràfiques és la que s'aconsegueix mitjançant el laminat de les impressions utilitzant un film transparent o mate de polipropilè.

 

Especialment recomanable és el laminat en els casos d'impressions amb tintes del tipus DYE ja que en tractar de tintes dissolubles en aigua, el simple contacte amb la suor de les mans podria deixar marcades petjades en la seva impressió.

 

De la mateixa manera la utilització de laminats Anti-Grafitti protegeix les gràfiques de les pintades carrer. El laminat exterior permetrà aplicar qualsevol tipus de dissolvent o decapant disponible al mercat, per netejar la pintada que s'hagi generat evitant que, els productes ataquin també la impressió gràfica, tornant al reclam publicitari el seu aspecte original.

 

En el camp de la impressió de cartells per a interior, sol ser habitual que s'utilitzin laminats d'acabat mat que eviten que els reflexos de focus o punts de llum impedeixin la correcta visió de les arts gràfiques. És molt comú que aquesta protecció s'utilitzi, per exemple, en exposicions fotogràfiques, en cartells per a esdeveniments o per a estands firals.

 

Les bobines de laminat es presenten en amples fins a 150 cm.

 

Productes que solen portar laminat:

 

Impressió en vinil

Impressió paper 140gm

Impressió en paper fotogràfic

Cartelleria muntada en foam

Impressió digital TONER

Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies.  

Tens algun dubte? Escriu-nos...

S'està enviant el formulari...

S'ha detectat un error al servidor.

S'ha rebut el formulari.

* Tots els camps són obligatoris.

CONTACTE

Cerdanyola Impresión S.L.

Santa Marcelina 3 Local 1

08290 Cerdanyola del Vallès (Barcelona)

Tel. 935 806 371

comandes@impressions.cat

 

Horari:

de dilluns a divendres

de 9.30 a 13.30 i 16.30 a 20h

2015 © Copyright Cerdanyola Impresions S.L. All Rights Reserved | Avís Legal | Política de Privacitat | Disseny Web DR Comunicación Online