ACABATS

DISPLAYS

Aquests sistemes de presentació de les gràfiques són una de les formes més populars d'aconseguir un missatge de negocis o d'un anunci a una audiència, creant solucions d'alt impacte.

 

Aquest suport és cridaner, econòmic i fàcil d'usar i es pot muntar en menys d'un minut i desmuntar amb la mateixa facilitat. Tot el que heu de fer una vegada que estan en el seu lloc és obrir la carcassa inferior, lliscar cap amunt la gràfica i connectar-lo a la seva base del pal.

 

Ideal per a exposicions, sales d'exhibicions, recepcions, fires, centres comercials, àrees de recepció, vestíbuls, façanes de les botigues, punts de venda i presentacions de vendes.

 

Poden ser utilitzats individualment o més en la línia junts per un impacte encara més gran.

 

Tots els estands enrotllables (Roll Up) són lleugers i vénen amb una elegant bossa de niló per a facilitar el seu transport.

 

Les mides més freqüents són: 2000X850mm o bé 2000X65mm, tot i que hi ha una gran varietat de mides, formes i acabats.

 

 

Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies.  

Tens algun dubte? Escriu-nos...

S'està enviant el formulari...

S'ha detectat un error al servidor.

S'ha rebut el formulari.

* Tots els camps són obligatoris.

CONTACTE

Cerdanyola Impresión S.L.

Santa Marcelina 3 Local 1

08290 Cerdanyola del Vallès (Barcelona)

Tel. 935 806 371

comandes@impressions.cat

 

Horari:

de dilluns a divendres

de 9.30 a 13.30 i 16.30 a 20h

2015 © Copyright Cerdanyola Impresions S.L. All Rights Reserved | Avís Legal | Política de Privacitat | Disseny Web DR Comunicación Online